När ditt paket måste fram fort – skicka med Dhl express

28 april 2020 jenny_olsson

Det kanske finnas många anledningar till att ett paket eller en annan typ av försändelse behöver nå fram snabbt. Idag kan vi inte röra oss på samma sätt. Många arbetare och säljare som kanske är vana att vara ute på fältet och arbeta och resa i hela landet och kanske i flera länder får nu jobba hemifrån eller på plats på kontoret. Det gör också att man blir i ett större behov av postgången. 

Även privat kan man behöva skicka papper snabbt eller kanske har ett paket som man vill ska nå fram snabbt. Kanske vill man skicka en födelsedagspresent till någon som fyller år och bor i ett annat land. Kanske skulle man ha deltagit på ett stort födelsedagsfirande som man måste ställa in på grund av det som råder i världen. 

Om man ska skicka paket, oavsett om det är som privatperson eller företag kan man använda sig av Dhl express, https://paket.se/dhl-express 

Här finns olika alternativ för att skicka sin försändelse och man kan välja alternativ som gör att det kan nå mottagaren snabbt. 

Om man bokar sitt paket med Dhl express via paket.se får man snabbt fram de bästa alternativen för sin försändelse. Man kan därefter välja det som passar bäst och boka. Genom att fylla i information om försändelsen samt mottagare får man på bara några minuter fram de bästa alternativen. Att använda sig av en sådan här tjänst är otroligt smart och underlättar mycket, oavsett om man är privatperson eller ska skicka försändelser som företag. 

Det är dessutom billigare att använda sig av paket.se än att boka direkt med Dhl express. När man bokar sin försändelse med Dhl får man också betala för kundservicen vilket man inte behöver här. Genom att det skickas så många försändelser med paket.se får de också förmånligare priser av dem, vilket de i sin tur delar med sig av till sina kunder. 

Fler nyheter

14 januari 2024

Fakta om Snö

10 januari 2024

Fakta om klockan